previous
next

Postcode Lotteries Green Challenge

  • Services

    Set Design

  • Client

    Nationale Postcode Loterij

  • Date
    September 2019
  • Location

    Gashouder - Amsterdam - The Netherlands

  • Set design

    Mark van Loenhout - Unlimited Creatives

  • Light design

    Tom Spaan - Store Q

  • Video design

    Jason Malone - Beamlab

  • Content design

    Hidde Kross - Veejays.com

For the 10th edition of the green challenge, the National Postcode Lottery asked us to come up with a renewed concept of the green challenge where nature, innovation and technology were the core values. Among other things, we created a new layout for the reception area, plenary room and exposition space. The exhibition space embraces the plenary session, which was still invisible to the visitor upon entering. After opening the plenary room, that literally formed the center of the event, people were surprised by the technical landscape that awaited them.